مدیر جهادکشاورزی سیب و سوران گفت: از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۷۸۰ هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری ،۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید کرده است.

تولید ۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در سیب و سوران

به گزارش تبریز کریدور از زاهدان، محمد حنیف سپاهی اظهار کرد: از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۷۸۰ هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری ،۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و ضمن تأمین گوشت موردنیاز مردم شهرستان ،بخشی نیز به مرکز استان و شهرستان های مجاور ارسال شده است. مدیر جهادکشاورزی سیب و سوران افزود: ۳۰ واحد مرغداری جدید با ظرفیت جوجه ریزی ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد در حال ساخت است. وی تصریح کرد: همچنین با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال ،۱۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی تا شهریور امسال به بهره می‌رسد و ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان به ۵۲۵۰تن در سال ارتقا خواهد یافت. پایان پیام/3139

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top